Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Velez a câştigat titlul în Argentina, după un meci controversat cu principala rivală, Huracan (VIDEO)

Velez a câştigat titlul în Argentina, după un meci controversat cu principala rivală, Huracan (VIDEO)

Velez a câştigat titlul în Argentina, după un meci controversat cu principala rivală, Huracan (VIDEO)
06 Iul 2009   •   15:58

Mijlocaşul Maxi Moralez a înscris un gol controversat cu şase minute înainte de final pentru a-i oferi lui Velez Sarsfield victoria cu 1-0 în faţa rivalei Huracan şi, totodată, titlul Clausura în Argentina.

Huracan avea nevoie doar de un egal pentru a câştiga al doilea titlu, dar Moralez a urmărit o minge pierdută, în urma ciocnirii dintre Joaquin Larrivey şi portarul Gaston Monzon de la Huracan, şi a marcat în poarta goală, după ce arbitrul a permis continuarea jocului.

Acesta este al şaptelea titlu cucerit de Velez, care a terminat la două puncte în faţa celor de la Huracan în clasamentul final, pierzând un singur meci în 19 partide.

Partida a fost întreruptă pentru jumătate de oră în prima repriză, din cauza unei ploi cu grindină. Furtuna avea să înceapă însă când Velez a primit un penalty la faultul lui Carlos Araujo. Rodrigo Lopez a ratat, astfel că scorul a rămas 0-0, dar nervii erau deja întinşi la maxim, mai ales că Huracan a avut şi un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid.

Faza din finalul partidei, când Huracan a acuzat un fault clar la portarul Monzon, nu a făcut altceva decât să umbrească şi mai mult reuşita celor de la Velez, meciul încheiindu-se cu altercaţii între jucători şi cu 15 minute de prelungire.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close