Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un junior din Serbia a marcat probabil cel mai rapid gol din istorie

Un junior din Serbia a marcat probabil cel mai rapid gol din istorie

Un junior din Serbia a marcat probabil cel mai rapid gol din istorie
de M.T.    |    25 Sep 2012   •   16:39

Un banal meci de fotbal de juniori disputat sâmbătă în Serbia ar putea rămâne în istorie pentru cel mai rapid gol înscris vreodată.

Vuk Bakic, jucător la GSP Polet, a avut nevoie de doar două secunde pentru a deschide scorul în partida cu Dorcol, tânărul fotbalist cu o execuţie splendidă direct de la centrul terenul, care l-a surprins pe portarul advers.

Pentru antrenorul celor de la GSP, Zoran Sredic, golul elevului său nu a reprezentat o surpriză: „Puştiul a venit cu ideea de a-l surprinde pe portar. De altfel, după fiecare antrenament, el obişnuieşte să mai rămână pe teren pentru a trage în bară din diferite poziţii”.

Rămâne însă discutabil dacă arbitrul întâlnirii nu ar fi trebuit să anuleze spectaculoasa reuşită, deoarece unul dintre coechipierii lui Bakic se afla în jumătatea de teren adversă în momentul şutului, un lucru care nu este permis de regulamnet.

Jucătorii de la Dorcol au protestat, însă decizia centralului a rămas neschimbată, iar adversarii s-au impus în cele din urmă cu 4-1.



×
Subiecte în articol: Serbia
Parteneri
x close