Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fel de Alfredo Di Stefano! Cristiano Ronaldo va purta numărul 9 la Real Madrid

Un fel de Alfredo Di Stefano! Cristiano Ronaldo va purta numărul 9 la Real Madrid

Un fel de Alfredo Di Stefano! Cristiano Ronaldo va purta numărul 9 la Real Madrid
05 Iul 2009   •   15:26

Şi-ar fi dorit 7 sau 17, însă trebuie să se mulţumească cu numărul 9. Cristiano Ronaldo a evoluat cu numărul 7 pe tricou la Manchester United şi cu 17 la Sporting Lisabona. Chiar dacă ar fi vrut să rămână cumva legat de trecut, la Real trebuie să-şi creeze o nouă imagine şi din această privinţă. Pentru că 7 este semnul distinctiv al lui Raul, iar numărul 17 îi aparţine lui Ruud Van Nistelrooy.
Florentino Perez, preşedintele clubului, l-a convins pe atacant să îmbrace tricoul cu numărul 9, care îşi are istoria strâns legată de legendarul Alfredo di Stefano.
"Numărul 9 este liber. Preşedintele Florentino Perez şi echipa i-au arătat jucătorului portughez că numărul 9 este ideal pentru el. În primul rând pentru că Saviola l-a lăsat liber şi astfel se evită orice fel de problemă cu vreun coechipier. În al doilea rând pentru că este un număr de prestigiu, mai ale că a fost purtat şi de Alfredo Di Stéfano, care sâmbătă a împlinit 83 de ani", consemnează publicaţia As, citată de Mediafax.
Pe tricoul starului nou venit la Madrid va scrie ?C. Ronaldo?, pentru că un alt Ronaldo, brazilianul, a mai purtat numărul 9 în perioada 2004-2006.
Foto: mediafax

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close