Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA va investiga acuzaţiile privind "blatul" făcut de Bayern Munchen în 2008

UEFA va investiga acuzaţiile privind "blatul" făcut de Bayern Munchen în 2008

UEFA va investiga acuzaţiile privind "blatul" făcut de Bayern Munchen în 2008
17 Sep 2010   •   13:51



UEFA a confirmat că a început o investigaţie cu privire la declaraţiile conform cărora doi dintre oficialii forului au acuzat clubul Bayern Munchen de aranjamente.

Peter Limacher, şeful Comisiei de Disciplină a UEFA, şi colegul său, Robin Boksic, se pare că ar fi declarat pentru o revistă germană că formaţia Bayern a fost plătită să piardă semifinala din Cupa UEFA 2008 cu Zenit St Petersburg.

Bayern a dezvăluit miercuri că au deschis procedurile legale împotriva celor doi, declarând că acuzaţiile sunt "monstruoase" şi "defăimătoare".

UEFA, care a susţinut că îi va apăra pe Limacher şi Boksic, va investiga acum problema, iar preşedintele Michel Platini s-a întâlnit cu preşedintele lui Bayern, Karl-Heinze Rummenigge, joi. Totuşi, nu se ştie dacă Bayern a renunţat la proces, în ciuda faptului că Limacher neagă declaraţiile apărute în presă.

Oficialul UEFA a declarat pentru Financial Times, ediţia germană: Niciodată nu am spus asta, nu îmi recunosc vorbele.

Conform comentariilor făcute în revista germană, Limacher a susţinut că au avut loc percheziţii la reşedinţele câtorva persoane importante de la Bayern, de unde au fost reţinute sume mari de bani şi droguri. "Acuzaţiile sunt nefondate, eu nu am zis aşa ceva niciodată. Nu cunosc nimic despre sume primite de Bayern pentru a manipula un meci", a adăugat Limacher.

Rummenigge a declarat după ce formaţia sa a învins AS Roma în Liga Campionilor, într-o grupă din care mai face parte şi CFR Cluj: "Suntem curaţi ca lacrima. Bayern nu va permite ca reputaţia să ne fie pătată".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen UEFA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close