Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA a anunţat stadioanele care vor găzdui finale în 2011 şi 2012

UEFA a anunţat stadioanele care vor găzdui finale în 2011 şi 2012

UEFA a anunţat stadioanele care vor găzdui finale în 2011 şi 2012
29 Ian 2009   •   17:49

Stadionul Wembley din Londra (Anglia) şi Fußball Arena din Munchen (Germania) vor găzdui finalele Ligii Campionilor în 2011, respectiv 2012, în timp ce finalele din aceeaşi ani a UEFA Europa League vor avea loc, în premieră, pe Lansdowne Road din Dublin (Irlanda), respectiv Stadionul Naţional din Bucureşti (România).
Referitor la finala care va avea loc la Bucureşti, Mircea Sandu, preşedintele FRF, a declarat că este ?un rezultat al muncii pe care echipa federală a depus-o de ani de zile?. ?Un complex de instituţii ale statului şi-au dat mâna pentru ca Bucureştiul să organizeze această competiţie. Pentru România şi pentru Bucureşti este foarte important, mai ales dacă ne uităm care sunt oraşele care vor organize finalele comepetiţiilor europene dedicate fotbalului, Roma, Istanbul, Dublin?, a declarat Sandu la GSpTV.
Mircea Sandu a precizat că dacă vor fi întârzieri la ridicarea noului Stadion Naţional, care va găzdui finala din 2012 a Ligii Europa, fosta Cupa UEFA, atunci există posibilitatea modificării locaţiei. ?Totuşi, după cum văd eu că se lucrează acum, sunt convins că Bucureştiul poate organiza această competiţie, nu este nevoie să se accelereze ritmul lucrărilor. Previziunile sunt că, undeva, în toamna lui 2010 lucrările vor fi gata?, a estimat Sandu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close