Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ŢSKA Moscova şi Sparta Praga s-au calificat în 16-imile Europa League

ŢSKA Moscova şi Sparta Praga s-au calificat în 16-imile Europa League

ŢSKA Moscova şi Sparta Praga s-au calificat în 16-imile Europa League
03 Dec 2010   •   15:19

FC Liverpool se află printre cele şase echipe care au obţinut calificarea în şaisprezecimile Europa League joi seara, după o etapă în care ŢSKA Moscova a învins la scor pe FC Lausanne. Echipa armatei a ajuns la 17 goluri graţie victoriei de pe teren propriu cu 5-1 în grupa F, pe care a şi câştigat-o. Locul doi îi revine echipei Sparta Praga, care a remizat, scor 2-2, cu Palermo.

FC Porto şi-a asigurat de asemenea primul loc în grupa L, învingând cu 3-1 pe Rapid viena. Falcao şi-a trecut în cont un hat-trick şi este golgheterul competiţiei cu şapte reuşite. Austriecii părăsesc astfel competiţia, Beşiktaş alăturându-se celor de la Porto în 16-imi, după 2-1 la ŢSKA Sofia.

Ca Falcao, Edinson Cavani a reuşit şi el o triplă pentru Napoli, care a revenit de la 1-3 pentru a egala şi elimina Utrecht din grupa Stelei. Liverpool este singura sigură de calificare, în timp ce italienii au nevoie de victorie în ultima etapă cu Steaua.

Şi în grupa J finalul va fi tensionat, după ce PSG a învins Sevilla cu 4-2 şi Borussia Dortmund a bătut Karpaty Lviv cu 3-0. PSG merge mai departe, dar Sevilla are nevoie de un punct în faţa lui Dortmund în ultima etapă.

Situaţie similară şi în grupa D, unde NK Dinamo Zagreb, învinsă cu 3-0 la VIllarreal, şi PAOK, ţinută în şah de Club Brugge, se vor întâlni în Croaţia pe 15 decembrie pentru a vedea cine merge alături de "submarinul galben" în 16-imi. Un egal este suficient pentru PAOK.

În grupa E, Dinamo Kiev şi-a arătat muşchii într-o partidă din deplasare cu BATE Borisov, echipă deja calificată în 16-imi. Victoria cu 4-1 le-a asigurat şi ucrainenilor calificarea, în timp ce Şerif Tiraspol şi AZ Alkmaar au fost eliminate după 1-1 în Moldova.


×
Subiecte în articol: europa league
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close