Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ŢSKA Moscova ? Şahtior Doneţk 1-0. Penalty de la Raţ, cu Love (VIDEO)

ŢSKA Moscova ? Şahtior Doneţk 1-0. Penalty de la Raţ, cu Love (VIDEO)

ŢSKA Moscova ? Şahtior Doneţk 1-0. Penalty de la Raţ, cu Love (VIDEO)
12 Mar 2009   •   20:48

Echipa românilor Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ a pierdut prima manşă a optimilor Cupei UEFA, la Moscova, acolo unde ŢSKA s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vagner Love, în minutul 50, după un penalty acordat de fundaşul român Răzvan Raţ.

Şahtior nu a jucat deloc rău şi doar eroarea internaţionalului român a făcut diferenţa între cele două echipe, însă returul din Ucraina se anunţă unul incendiar.



?Şahtior a făcut un meci foarte bun, a controlat 80% din acest meci. În primele 20 de minute şi-a sufocat adversarul, deşi juca în deplasare. A făcut însă o greşeală mare, la faultul lui Raţ, de neconceput pentru un jucător cu experienţă. Şahtior poate a ratat cu prea multă uşurinţă şi se vede lipsa unui atacant, care să aibă acel sânge de killer în faţa porţii?, a declarat Răzvan Lucescu, fiul antrenorului de la Şahtior, într-o intervenţie telefonică la Sport Klub.

La GSpTV, Mircea Lucescu a vorbit şi el de meciul cu ŢSKA Moscova, criticându-l cu această ocazie pe Raţ. "Sunt foarte supărat pe el. A greşit, a fost prea impulsiv în faza respectivă", a declarat Lucescu, care s-a declarat optimist în privinţa returului: "I-am depăşit prin joc, prin organizare, din păcate nu am reuşit ce am vrut, parcă doream să intrăm cu mingea în poartă. După joc, toată lumea e încrezătoare. Dominarea a fost destul de categorică pentru o echipă care a jucat în deplasare".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sahtior Donetk Cupa UEFA
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close