Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Transfer record realizat de Chelsea: Torres a părăsit Liverpool pentru "un club mare"

Transfer record realizat de Chelsea: Torres a părăsit Liverpool pentru "un club mare"

Transfer record realizat de Chelsea: Torres a părăsit Liverpool pentru "un club mare"
01 Feb 2011   •   16:40

Chelsea a stabilit recordul britanic pentru cea mai mare sumă de transfer plătită, după ce a anunţat aducerea lui Fernando Torres de la Liverpool pentru 50 de milioane de lire sterline.

Internaţionalul spaniol în vârstă de 26 de ani a semnat o înţelegere pe cinci ani şi jumătate cu londonezii. "Acesta este scopul fiecărui fotbalist, să ajungă să joace pentru unul dintre cele mai puternice cluburi din lume. Chelsea este o echipă mare, care se luptă mereu pentru trofee", a declarat Torres.

Transferul a fost realizat cu puţin timp înainte de termenul final stabilit de ligă, într-o ultimă zi dramatică în care Chelsea şi Liverpool au fost implicate în cele mai mari patru transferuri. Clubul de pe Anfield a dorit să acopere gaura lăsată de Torres prin semnarea a doi atacanţi: uruguaianul Luis Suarez de la Ajax, pentru 22,7 milioane de lire sterline, şi Andy Carroll de la Newcastle pentru 35 de milioane de lire.

Chelsea l-a mai transferat totodată pe fundaşul David Luiz de la Benfica, pentru o sumă de 21,3 milioane de lire sterline.

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close