Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Totti, amendat după gestul din meciul cu Lazio. Ştefan Radu a scăpat fără sancţiuni (VIDEO)

Totti, amendat după gestul din meciul cu Lazio. Ştefan Radu a scăpat fără sancţiuni (VIDEO)

Totti, amendat după gestul din meciul cu Lazio. Ştefan Radu a scăpat fără sancţiuni (VIDEO)
20 Apr 2010   •   16:25


Francesco Totti a fost amendat cu 20.000 de euro pentru gesturile pe care le-a făcut la finalul derby-ului cu Lazio, câştigat de AS Roma cu 2-0. Totti va plăti 20.000 de euro după ce le-a făcut semne cu degetul mare în jos fanilor laziali, exprimându-şi astfel dorinţa ca marea rivală din Roma să retrogradeze.

Totti a declarat că nu înţelege de ce Lazio s-a plâns de respectivul gest. "Am câştigat un derby foarte important, nu doar pentru rivalitatea locală, ci şi pentru ce ar putea însemna la finalul campionatului. Am crescut ca fan al Romei în spiritul tradiţional al insultelor dintre rivali. Nimeni nu mă poate schimba. Îmi aduc aminte de cum au sărbătorit cei de la Lazio victorii în derby, acum mulţi ani: Di Canio cu degetul ridicat în dreptul galeriei noastre, Pandev făcând gesturi cu urechea spre peluză, tricouri speciale în care mă provocau. Jucătorii lui Lazio şi-au pus şi un poster cu mine în vestiar ca să se motiveze. Dar astea nu mă deranjează, pentru că fac parte dintr-un derby", a spus Totti.

Judecătorul Sportiv, Gianpaolo Tosel, a decis totodată, după ce a vizionat imaginile video, să nu-l suspende pe fundaşul formaţiei Lazio Roma, Ştefan Radu, considerat vinovat pentru incidentele de la finalul partidei. Tosel a considerat că Radu nu l-a lovit pe Simone Perrotta şi nici pe Mexes la finalul meciului, atunci când mai mulţi jucători ai celor două formaţii s-au încăierat la mijlocul terenului.

De asemenea, cele două cluburi au primit o amendă de 40.000 de euro fiecare, în urma comportamentului suporterilor.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stefan Radu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close