Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Torino-Fiorentina 1-4. Gol din nou pentru Mutu (VIDEO)

Torino-Fiorentina 1-4. Gol din nou pentru Mutu (VIDEO)

Torino-Fiorentina 1-4. Gol din nou pentru Mutu (VIDEO)
07 Dec 2008   •   18:58

Fiorentina se impune cu 4-1 în deplasare, grație și golului atacantului român, unei duble a lui Gilardino, dar pe lista marcatorilor au mai apărut și Kusmanovici și Rosina, din penalti.
Pentru viola a fost nevoie de mai puțin de trei minute pentru a trece în avantaj. Gilardino este faultat la marginea careului, iar Mutu, din lovitură liberă, pune mingea în plasă. Ocaziile curg tot pentru Fiorentina, deși intensitatea mai scade. Mutu și Gillardino mai ratează câte o ocazie de fiecare, spre finalul primei reprize, cel din urmă reușind și el un gol.
Repriza a doua a aparținut tot Fiorentinei, iar Mutu reușește o pasă de gol, pentru Kuzmanovic-min 70. Un minut mai târziu, Torino pimește un penalti, marcat de Rosina. Cu cinci minute înainte de final, Gillardino reușește golul doi pentru el și al patrulea pentru oaspeți.
Etapa următoare de Liga Campionilor se anunță grea pentru români cu o Fiorentina în mare formă și cu poftă de joc.
La finalul meciului, gazdele au fost asaltate de fani, iar dialogul cu aceștia nu a avut nici un succes. Drept urmare ei s-au baricadat în vestiare de unde nu au fost lăsați să iasă mai bine de o oră.

Anteba3.ro

×
Parteneri
x close