Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Timişoara, atenţie la Artur Boka şi Elson! Doi jucători de la Stuttgart, în echipa etapei în Bundesliga

Timişoara, atenţie la Artur Boka şi Elson! Doi jucători de la Stuttgart, în echipa etapei în Bundesliga

Timişoara, atenţie la Artur Boka şi Elson! Doi jucători de la Stuttgart, în echipa etapei în Bundesliga
17 Aug 2009   •   15:44

Vfb Stuttgart a înscris patru goluri în poarta celor de la Freiburg, în cel mai recent meci din Bundesliga disputat de adversara echipei FC Timişoara în play-off-ul Ligii Campionilor. Stuttgart s-a impus cu 4-2, iar Artur Boka (foto) şi Elson se află printre jucătorii remarcaţi de Goal.com, ei fiind în mare formă înaintea întâlnirii cu FC Timişoara.

Conform sursei citate, fundaşul lateral Artur Boka a avut o evoluţie foarte bună împotriva lui Freiburg. ?Incursiunile lui ambiţioase pe flanc au cauzat probleme pe tot parcursul meciului, iar centrările precise au fost exact ceea ce îşi doreau atacanţii lui Stuttgart?, scrie Goal.com.

Mijlocaşul Elson a jucat şi el un rol cheie în meciul cu Freiburg, înscriind două goluri ce au pus Stuttgart pe calea victoriei. ?Primul lui gol a venit din penalty, însă a doua reuşită a venit după un şut incredibil de la 25 de metri şi a dus scorul la 3-1?, notează sursa citată.

O menţiune a primit şi atacantul Pavel Pogrebnyak, care a înscris la debutul său pentru Vfb Stuttgart, astfel că fundaşii bănăţeni vor trebui să fie foarte atenţi la el, mai ales dacă Artur Boka prinde o nouă zi de graţie.

Iată echipa etapei în Bundesliga:
Portar: Timo Hildebrand (Hoffenheim)
Fundaşi: Nikolce Noveski (Mainz), Roel Brouwers (Bor. Moenchengladbach), Sami Hyypia (Bayer Leverkusen), Artur Boka (Stuttgart)
Mijlocaşi: Christoph Moritz (Schalke), Eljero Elia (Hamburg), Elson (Stuttgart), Mesut Oezil (Werder Bremen)
Atacanţi: Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Mohamadou Idrissou (Freiburg)

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: VfB Stuttgart FC Timisoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close