Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stuttgart, egal la Dortmund fără Marica. Bayern rămâne fără victorie în acest sezon

Stuttgart, egal la Dortmund fără Marica. Bayern rămâne fără victorie în acest sezon

Stuttgart, egal la Dortmund fără Marica. Bayern rămâne fără victorie în acest sezon
22 Aug 2009   •   23:04


VFB Stuttgart, adversara lui FC Timişoara din play-off-ul Ligii Campionilor, a făcut egal în deplasarea de la Dortmund. Borussia a deschis scorul prin Nelson Valdez, iar Stuttgart a egalat imediat după pauză, prin golul lui Niedermeier. Ciprian Marica a fost doar rezervă la oaspeţi, deşi în partida tur cu FC Timişoara evoluase destul de bine.

Surpriza etapei în Germania a venit încă o dată de la Bayern, care a pierdut în faţa nou-promovatei Mainz şi rămâne fără victorie sub conducerea lui Louis van Gaal. După trei partide, Bayern ocupă locul 12 în Bundesliga, cu doar două puncte acumulate.

Mainz a preluat conducerea prin austriacul Andreas Ivanschitz (foto) în minutul 25, pentru ca Aristide Bance să dubleze avantajul 12 minute mai târziu. Bayern a revenit în joc la debutul reprizei secunde, prin autogolul lui Nikolce Noveski, dar în ciuda atacurilor în valuri, formaţia oaspete nu a reuşit să egaleze.

Bayer Leverkusen a urcat pe primul loc al clasamentului, graţie unui golaveraj superior, după ce a învins cu 5-0 Freiburg. Schalke 04 se află pe locul doi, după 0-0 la Hoffenheim, rezultat înregistrat vineri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: VfB Stuttgart Bayern Munchen
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close