Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua şi FC Bayern au ceva în comun. Reduc salariile jucătorilor

Steaua şi FC Bayern au ceva în comun. Reduc salariile jucătorilor

Steaua şi FC Bayern au ceva în comun. Reduc salariile jucătorilor
04 Ian 2010   •   17:49

Criza financiară nu a lovit doar cluburile de fotbal din România, iar reputata FC Bayern a anunţat un set de măsuri pe care Steaua îl pune deja în aplicare de mai multe luni. Conducerea clubului bavarez va stabili un plafon salarial valabil pentru toţi jucătorii, spunând că nu este normal ca orice prelungire de contract să însemne şi o îmbunătăţire a acestuia.
"Vom încerca să reducem salariile, care vor avea o limită maximă. Jucătorii nu trebuie să creadă că prelungirea contractului presupune automat şi creşterea salariului", a declarat directorul sportiv al grupării din Munchen, Christian Nerlinger.
Bayern Munchen este cunoscută drept o echipă care, deşi îşi permite să cheltuiască, uneori, sume importante pentru câte un jucător, este cumpătată. Nu este de mirare faptul că a încheiat anul 2009 pe profit, cu un beneficiu de 2,5 milioane de euro şi o cifră de afaceri de 268,7 milioane de euro.
În România, Gigi Becali a stabilit încă de la începutul acestui sezon un plafon salarial de 120.000 de euro la Steaua, pe care a reuşit să îl impună unor jucători, cu toate că aceştia nu erau obligaţi să îşi renegocieze contractele.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close