Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Şoc la Manchester United: Paul Scholes a renunţat la retragere şi va mai juca un sezon

Şoc la Manchester United: Paul Scholes a renunţat la retragere şi va mai juca un sezon

Şoc la Manchester United: Paul Scholes a renunţat la retragere şi va mai juca un sezon
Foto: EPA/Intact Images
08 Ian 2012   •   21:29

Manchester United a şocat anunțând că Paul Scholes a revenit asupra deciziei de a se retrage din fotbal şi a semnat un contract cu clubul până la finalul sezonului. Scholes, în vârstă de 37 de ani, s-a retras din fotbal la finalul sezonului trecut şi a lucrat ca antrenor la baza din Carrington. Totuşi, el s-a răzgândit la începutul acestui an şi a revenit în echipă la partida cu Manchester City din Cupa Angliei.

United spune că Scholes i-a cerut lui Sir Alex Ferguson să revină în joc şi decizia lui a venit tocmai într-un moment în care managerul se confrunta cu o serie de accidentări în compartimentul median. "Este fantastic că Paul a luat această decizie. E trist să vezi că marii jucători îşi încheie carierele, dar mai ales când o fac prea devreme. El s-a menţinut în formă şi am crezut mereu că mai are un sezon de jucat. Este grozav să îl avem înapoi în echipă", a declarat Ferguson.

Înainte de retragerea din mai, Scholes a jucat în 676 de partide pentru singurul club la care a evoluat, câştigând de nouă ori campionatul, Liga Campionilor şi trei Cupe ale Angliei. "Am spus clar de când m-am oprit că îmi lipseşte fotbalul. Sunt încântat că managerul consideră că mai pot să ajut echipa şi sper să contribui în continuare la succesul acestui mare club", a declarat Scholes.


×
Subiecte în articol: Manchester United
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close