Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sneijder dezminte că i-ar fi numit pe Dunga şi Maradona idioţi

Sneijder dezminte că i-ar fi numit pe Dunga şi Maradona idioţi

Sneijder dezminte că i-ar fi numit pe Dunga şi Maradona idioţi
06 Iul 2010   •   11:48

Presa internaţională a luat foc, luni, după ce favoritul la câştigarea "Balonului de Aur FIFA", Wesley Sneijder, a dat un interviu publicaţiei olandeze Helden. Agenţiile care au reluat declaraţiile olandezului au scris că acesta i-ar fi numit pe antrenorii Braziliei şi Argentinei, Dunga şi Maradona, idioţi. Sneijder a clarificat situaţia şi a atras atenţia că declaraţiile i-au fost traduse greşit.


"Au fost mari diferenţe între ceea ce am spus eu şi ce a apărut în presă. În acel interviu nu m-am referit direct la Dunga şi la Maradona, faţă de care nutresc mult respect pentru ceea ce au reprezentat ca jucători şi pentru ceea ce fac ca antrenori. Am vorbit doar despre diferenţele dintre antrenori. Îmi pare rău de ce a apărut, deoarece nu acelea au fost cuvintele mele", a explicat Sneijder, potrivit inter.it.


Iată declaraţia care îi fusese atribuită mijlocaşului batav, dezminţită ulterior de fotbalist.


"E bine când ai pe bancă un antrenor care aduce zâmbetul pe buzele jucătorilor şi nu transmite panică. Noi, după o primă repriză grea cu Brazilia, am reuşit să rămânem concentraţi. Prefer un antrenor precum Bert van Marwijk, decât doi idioţi aşa cum sunt Dunga şi Maradona".


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close