Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla şi Barcelona s-au calificat în semifinalele Cupei Regelui (VIDEO)

Sevilla şi Barcelona s-au calificat în semifinalele Cupei Regelui (VIDEO)

Sevilla şi Barcelona s-au calificat în semifinalele Cupei Regelui (VIDEO)
30 Ian 2009   •   02:36

FC Sevilla a reuşit să se califice în semifinalele Cupei Regelui după ce a fost departajată de Valencia de golurile marcate în deplasare. Valencia a început partida pe Sanchez Pizjuan cu un avantaj fragil, 3-2, din prima manşă. ?Los Che? au început în forţă şi partida retur, iar fundaşul Carlos Marchena a mărit avantajul general încă din minutul opt, dar un gol marcat de Frederic Kanoute cu nouă minute înainte de pauză a oferit speranţe Sevillei.
Scorul a rămas neschimbat până aproape de final, când fundaşul Sebastien Squillaci a reuşit să aducă golul victoriei pentru gazde, dar şi al calificării, în urma rezultatului de 4-4 la general.

Barcelona s-a alăturat Sevillei în semifinale, după ce a învins rivala locală Espanyol cu 3-2 pe Camp Nou. După o primă manşă fără gol, Espanyol trebuia să joace la victorie, iar misiunea ei a fost îngreunată de Bojan, care a deschis scorul pentru gazde cu zece minute înainte de pauză.
Imediat după reluare, Bojan a dublat avantajul gazdelor, iar fundaşul Gerard Pique a adăugat un al treilea gol, în minutul 56, pentru a pecetlui calificarea. Espanyol nu a renunţat însă şi atacantul Ferran Corominas a redus din diferenţă trei minute mai târziu, ca apoi coechipierul Jose Callejon să înscrie şi el în minutul 69. Finalul a fost unul tensionat pentru liderul din La Liga, care însă a rezistat şi nu a mai primit şi un al treilea gol, ce ar fi fost echivalent cu eliminarea din Cupă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Sevilla FC Barcelona
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close