Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sevilla nu se încurcă în Germania şi trece de Stuttgart cu 3-1. Avantaj Unirea Urziceni (VIDEO)

Sevilla nu se încurcă în Germania şi trece de Stuttgart cu 3-1. Avantaj Unirea Urziceni (VIDEO)

Sevilla nu se încurcă în Germania şi trece de Stuttgart cu 3-1. Avantaj Unirea Urziceni (VIDEO)
21 Oct 2009   •   00:08

Sevilla şi-a menţinut procentajul de 100% al victoriilor în acest sezon al grupelor Ligii Campionilor, după ce s-a impus confortabil cu 3-1 în Germania, în faţa lui Stuttgart. Spaniolii domină autoritar Grupa G, din care mai face parte şi Unirea Urziceni, formaţie căreia i-a dat o mână de ajutor în vederea calificării în primăvara europeană.

Stuttgart a început bine şi poate ar fi trebuit să se afle în avantaj în momentul în care Sevilla a deschis scorul, după 23 de minute de joc, când Sebastien Squillaci a trimis cu capul în plasa porţii. Sevilla şi-a dublat apoi avantajul în minutul 10 al reprizei secunde, când o minge respinsă slab de Jens Lehmann a fost trimisă în poartă de Jesus Navas.

Squillaci şi-a trecut apoi "dubla" în cont, cu o nouă lovitură de cap, în timp ce Stuttgart a înscris golul de onoare prin rezerva Falcao Elson, din lovitură liberă de la 30 de metri.

Cum Unirea a învins categoric în Scoţia pe Glasgow Rangers şi a urcat pe locul doi, Sevilla are cinci puncte avans în fruntea clasamentului, iar Stuttgart se află pe locul trei, la două puncte în spatele românilor.

Vedeţi aici golurile partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Sevilla VfB Stuttgart
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close