Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Şerif Tiraspol ? Olympiacos 0-2. Grecii îşi demonstrează clasa şi se apropie de grupe

Şerif Tiraspol ? Olympiacos 0-2. Grecii îşi demonstrează clasa şi se apropie de grupe

Şerif Tiraspol ? Olympiacos 0-2. Grecii îşi demonstrează clasa şi se apropie de grupe
19 Aug 2009   •   00:16


Olympiacos Pireu este cu un picior în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins Şerif Tiraspol cu 2-0 în Moldova. Un şut uimitor trimis de brazilianul Dudu la începutul reprizei secunde şi un gol pe final înscris de rezerva Kostas Mitroglou au rezolvat meciul.

Dudu le-a frânt inimile fanilor moldoveni cu un şut de la 30 de metri, la câteva secunde de la reluarea partidei, în repriza secundă. De partea cealaltă, Kostas Mitroglou a înscris la prima lui atingere de balon într-un meci de Liga Campionilor şi a pus formaţia greacă în pole position pentru calificarea în grupele competiţiei, cu zece minute înainte de final.

Şerif a jucat bine în prima repriză, dar s-a văzut îngenuncheată de un moment de magie şi de o lipsă de coordonare în apărare.

FC Copenhaga ? APOEL Nicosia 1-0
Într-un alt meci din play-off-ul Ligii Campionilor, pe ruta destinată echipelor câştigătoare de titlu, FC Copenhaga s-a impus cu 1-0 în faţa ciprioţilor de la APOEL Nicosia. Zdenek Pospech a înscris în minutul 51 al partidei şi danezii au un avantaj minim înaintea meciului retur de peste o săptămână.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close