Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Seară perfectă pentru Barcelona: 4-0 cu Sevilla, un nou record pentru Messi şi o înfrângere pentru Real Madrid

Seară perfectă pentru Barcelona: 4-0 cu Sevilla, un nou record pentru Messi şi o înfrângere pentru Real Madrid

Seară perfectă pentru Barcelona: 4-0 cu Sevilla, un nou record pentru Messi şi o înfrângere pentru Real Madrid
17 Ian 2010   •   14:07

FC Barcelona s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pe FC Sevilla pentru eliminarea din Cupa Spaniei, învingând formaţia andaluză cu 4-0 şi mărindu-şi avansul în fruntea clasamentului din La Liga, ca urmare a înfrângerii suferite de Real Madrid, scor 0-1, la Athletic Bilbao.

Barcelona a avut nevoie de autogolul lui Julien Escude din minutul 49 pentru a se dezlănţui, iar Pedro Rodriguez a dublat avantajul cu 20 de minute înainte de final.

A ieşit apoi la rampă Lionel Messi, care la cea de-a 188-a prezenţă în tricoul catalanilor a devenit cel mai tânăr fotbalist care atinge cota de 100 de goluri marcate pentru FC Barcelona. Messi a înscris golul 100 în minutul 85, pentru ca apoi să închidă tabela în minutele de prelungire.

Real Madrid, neînvinsă în campionat de la înfrângerea cu Barcelona, 0-1, din noiembrie, s-a văzut condusă încă din minutul trei, când Fernando Llorente a trimis cu capul în poartă cornerul deviat de Francisco Yeste. Real Madrid a alergat după golul egalizator şi a avut mari ocazii de a înscrie, însă Athletic şi-a asigurat locul şapte în La Liga.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close