Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scott Parker, cel mai bun jucător din Premier League în opinia jurnaliştilor englezi

Scott Parker, cel mai bun jucător din Premier League în opinia jurnaliştilor englezi

Scott Parker, cel mai bun jucător din Premier League în opinia jurnaliştilor englezi
22 Apr 2011   •   11:38

Scott Parker, mijlocaşul lui West Ham United, a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League în urma voturilor jurnaliştilor din Anglia. Fotbalistul de 30 de ani a fost preferat galezului Gareth Bale, care obţinuse acest titlu din partea Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti.

Deşi West Ham United are un sezon slab, aflându-se pe locul 19, penultimul, în Premier League, Parker a avut evoluţii excelente, având 37 de meciuri în toate competiţiile şi 7 goluri marcate. Forma foarte bună din ultima perioadă l-a readus pe fostul jucător al lui Chelsea şi Newcastle şi în echipa naţională a Angliei.

Parker va primi premiul pe data de 12 mai, în cadrul unei gale care va avea loc la Lancaster London Hotel.

Scott Parker a fost atât de constant în acest sezon, într-o echipă care luptă pentru supravieţuire în Premier League, încât a forţat practic revenirea sa în echipa naţională. Şi-a insiprat colegii şi sperăm că profesionalismul său va fi răsplătit prin faptul că West Ham nu va retrograda. Deşi a fost unul dintre cele mai strânse voturi din istorie, Scott este cu siguranţă un câştigător meritat, care se alătură unor nume importante ce au primit această distincţie de-a lungul timpului”, a declarat Steve Bates, preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor Sportivi din Anglia.

×
Subiecte în articol: Premier League Anglia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close