Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scolari: Chelsea ar putea să îl vândă pe Didier Drogba

Scolari: Chelsea ar putea să îl vândă pe Didier Drogba

Scolari: Chelsea ar putea să îl vândă pe Didier Drogba
18 Ian 2009   •   15:08

Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, admite că formaţia sa ar putea să îl vândă pe Didier Drogba, dacă este făcută o ofertă potrivită. Ivorianul a ieşit din graţiile şefilor de pe Stamford Bridge, mai ales după forma sa slabă de weekendul trecut în meciul pierdut cu 3 la 0 în faţa Manchester United pe Old Trafford.
Atacantul nu a mai prins lotul în ultimele două partide ale lui Chelsea, 4-1 cu Southend United în FA Cup, şi 2-1 cu Stoke City în Premier League sâmbătă.
Scolari a admis acum că deşi Drogba ar putea reveni în meciul de săptămâna viitoare din FA Cup cu Ipswich, dacă clubul primeşte o ofertă bună, acesta ar putea fi vândut.
?Să îl vând? Este alegerea mea, dar cred că dacă cineva oferă mulţi bani, clubul ar putea accepta. Încă se antrenează foarte tare şi ar putea fi în teren săptămâna viitoare. Dar este alegerea mea?, declara brazilianul pentru setanta.com. Antrenorul a admis că aceasta se aplică multor alţi jucători şi nu numai lui Drogba.
Cu Drogba lăsat în afara echipei la meciul de sămbătă, Scolari a oferit o şansă tinerilor Miroslav Stoch şi Franco Di Santo, iar perechea introdusă la pauză şi-a adus aportul în revenirea lui Chelsea pentru victoria cu 2-1, după ce au fost conduşi la un gol.
De altfel, Scolari a admis că această nouă politică de promovare a tinerilor va continua. ?În ultimii cinci ani, sunt singurul antrenor de aici care a dat unor jucători precum Miroslav Stoch şi Franco Di Santo o şansă şi voi practica în continuare această politică?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra Didier Drogba FA Cup
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close