Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scolari admite că Chelsea are probleme în meciurile de acasă

Scolari admite că Chelsea are probleme în meciurile de acasă

Scolari admite că Chelsea are probleme în meciurile de acasă
01 Noi 2008   •   19:04

Luiz Felipe Scolari a admis că Chelsea nu va putea să îşi schimbe maniera de joc până nu semnează cu un jucător care are ?ceva diferit?. Antrenorul era nerăbdător să semneze cu Robinho, dar brazilianul s-a îndreptat surprinzător spre Manchester City. Deşi Chelsea a fost lăudată pentru jocul mai expansiv din acest sezon, Scolari admite că echipa sa trebuie să fie mai flexibilă. ?Avem un stil de joc, dar trebuie să îl schimbăm uneori?, crede Scolari, care a adăugat că aceasta se va întâmpla când vor avea un jucător diferit.
Chelsea a câştigat toate cele cinci meciuri din deplasare din Premier League în acest sezon, dar recordul de meciuri acasă fără înfrângeri a fost spulberat de Liverpool în weekend şi au cedat puncte în late două partide pe Stamford Bridge.
Scolari crede că ?este mai uşor să jucăm în deplasare deoarece adversarii se deschid şi ne oferă mai multe ocazii. Avem mai multe oportunităţi să deschidem jocul, cu mai mult spaţiu?. Scolari a fost dezamăgit că l-a pierdut pe Robinho şi crede că fostul star al lui Real Madrid i-ar fi adus mai multe opţiuni. El a recunoscut că are are nevoie de două-trei sisteme de joc, nu doar unul. Pe 9 decembrie, CFR Cluj are meci în Champios League acasă la Chelsea.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close