Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sampdoria-Fiorentina 0-1. Mutu nu înscrie, dar pleacă cu trei puncte. Rezultate Serie A

Sampdoria-Fiorentina 0-1. Mutu nu înscrie, dar pleacă cu trei puncte. Rezultate Serie A

Sampdoria-Fiorentina 0-1. Mutu nu înscrie, dar pleacă cu trei puncte. Rezultate Serie A
21 Dec 2008   •   18:49

După calificarea în UEFA, Sampdoria căuta victoria în ulitmul meci al 2008, pentru a închide anul cât mai bine. Iar Fiorentina, după eşecul de la Torino în Coppa Italia era în căutarea de trei puncte şi a reuşit să le găsească.
În ultima partidă a anului, Prandelli a scos în teren aceeşi formaţie tip. Cele două formaţii au încercat să închidă partida încă din primele minute. În minutul 9, Santana centrează pentru capul lui Gilardino, care ratează de puţin. Cinci minute mai târziu un contraatac al Fiorentinei, cu Mutu care îl lansează pe Gilardino, dar atacantul vila este oprit în ultimul moment de Bottinelli.
Câteva minute mai târziu, Fiorentina găseşte golul cu un şut frumos al lui Montolivo din afara careului. Purtătorul tricoului cu numărul 18 reuşeşte al treilea gol din campionat în minutul 18.
Sampdoria încearcă să reacţioneze, mai întâî prin Bellucci, apoi cu Delvecchio şi în fine cu Cassano, dar apărarea Fiorentinei se închide bine.
Cine are şansa să înscrie este din nou squadra viola, care ar fi putu dubla avantajul, dar nu găseşte spaţiul porţii.
A doua repriză începe într-un rtim susţinut, ce asemănă meciul cu unul de tenis. Echipele caută golul care să închidă meciul - Fiorentina sau să îl relanseze-Samp, aşa că se creează mai mute spaţii.
În ultimele 20 de minute, formaţia lui Prandelli este foarte obosită, iar Sampdoria încearcă să profite, fără a reuşi.
Confruntarea dintre Cassano şi Mutu se termină la egalitate, cu o ocazie mare pentru fiecare. Mutu a fost notat cu 6,5 pentru acest meci, în care a fost schimbat în minutul 84.

În altă întâlnire, Juventus trece 3-1 de Atalanta şi ţine campionatul deschis, deşi este la minus şase de Inter. Din nou decisiv Alex Del Piero, autor al primul gol în minutul 31, dar şi Legrottaglie, care la revenirea pe teren înscrie golul victoriei, dar şi Amauri, iar golul numărul doi al campionatului pentru Bobo Vieri devine inutil.

Rezultate Serie A etapa 17
Atalanta 1 - 3 Juventus
Cagliari 1 - 1 Reggina
Catania 3 - 2 AS Roma
Chievo 0 - 1 Genoa
Lecce 0 - 0 Bologna
Sampdoria 0 - 1 Fiorentina
Torino 1 - 0 Napoli
AC Milan 5 - 1 Udinese
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close