Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rubin Kazan câştigă titlul în Rusia şi dovedeşte că succesul din 2008 nu a fost o întâmplare

Rubin Kazan câştigă titlul în Rusia şi dovedeşte că succesul din 2008 nu a fost o întâmplare

Rubin Kazan câştigă titlul în Rusia şi dovedeşte că succesul din 2008 nu a fost o întâmplare
22 Noi 2009   •   00:08


FC Rubin Kazan a dovedit că titlul câştigat anul trecut nu a fost o întâmplare, repetând performanţa sâmbătă, când după o remiză albă pe teren propriu cu Zenit St. Petersburg, combinată cu înfrângerea lui Spartak Moscova în faţa rivalei ŢSKA Moscova, scor 2-3, a reuşit să cucerească titlul pentru a doua oară la rând, cu o etapă înainte de final.

Peste 20.000 de oameni s-au adunat pe Stadionul Central pentru a asista la triumful lui Rubin, însă acesta nu a fost încununat şi cu o victorie. Meciul s-a terminat 0-0, însă a fost suficient ca Rubin, promovată în prima ligă pentru întâia oară acum şase ani, să capete un avans de cinci puncte în faţa lui Spartak Moscova şi să îşi adjudece totodată titlul de campioană. "Jocul, în special după pauză nu m-a mulţumit, dar important este că am obţinut un rezultat bun. Acest sezon a fost mai greu decât anul trecut. A trebuit să dovedim că succesul nostru nu a fost o întâmplare şi ne-am întărit statutul de lideri în fotbalul rusesc", a declarat Kurban Berdyev, antrenorul celor de la Rubin Kazan.

În tot acest timp, Rubin a lăsat o impresie plăcută şi în Liga Campionilor, acolo unde va reveni în sezonul viitor sperând să repete rezultatele obţinute împotriva lui Barcelona sau Inter Milano, dacă nu să obţină chiar şi mai mult. "Vreau să le mulţumesc suporterilor şi să îi felicit. Meciurile din Liga Campionilor ne arată că mai putem progresa, însă astăzi sunt doar încântat", a mai spus Berdyev, citat de site-ul UEFA.

Jucătorii lui Rubin au defilat după meci în tricouri special create pe care era inscripţionat "Campioni 2009", dar sunt conştienţi că mai au încă de tras până la finalul anului. Marţi, gruparea din Rusia primeşte vizita lui Dinamo Kiev, într-o partidă din Grupa F a Ligii Campionilor, înainte să se deplaseze la Kuban Krasnodar pentru runda finală a campionatului intern. Pe 9 decembrie va avea loc meciul cu Inter din Liga Campionilor, unde în Grupa F Rubin Kazan ocupă locul doi, la un punct în spatele campioanei Italiei, dar în faţa Barcelonei graţie rezultatelor mai bune în meciurile directe.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rubin Kazan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close