Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo nu se joacă. A intrat în conflict cu preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula!

Ronaldo nu se joacă. A intrat în conflict cu preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula!

Ronaldo nu se joacă. A intrat în conflict cu preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula!
07 Mar 2009   •   13:51

Proaspăt revenit pe teren după groaznica accidentare veche de mai bine de un an, suferită de când era încă la AC Milan, "grăsuţul" Ronaldo a fost criticat chiar de preşedintele ţării natale, Brazilia, Luiz Inacio Lula. Şeful statului sud-american este un fan al echipei la care joacă Ronaldo, Corinthians, şi i-a recomandat jucătorului să nu intre în derby-ul cu Palmeiras pentru că este "mare şi gras". Lula a mai adăugat că Ronaldo n-ar putea marca decât o dată la 300 de minute, iar jucătorul n-a ezitat să răspundă.
Preşedintele Braziliei este un fan al echipei Corinthians, dar acest lucru nu îl ajută prea mult pe Ronaldo, jucător la acest club.Redebului lui Ronnie în fotbal împotriva lui Ituibiara, când a jucat pentru 30 de minute, nu a impresionat foarte multă lume. Şeful statului i-a spus, de altfel, fostei vedete de la Inter Milano sau Real Madrid "Ronaldone", ceea ce ar însemna "mare şi gras", conform prosport.
"Dacă tot se apropie derby-ul cu Palmeiras, îl sfătuiesc pe acest grăsuţ să se abţină şi să stea deoparte. Şi spun asta în calitate de fan al lui Corinthians, nu de tehnician", a declarat preşedintele Braziliei.
Ronaldo a trebuit să îi mai suporte şi în trecut ironiile preşedintelui, acesta spunând, şi atunci, că "Il Fenomeno" este supraponderal. Atacantul a surprins, însă, mult lume atunci când a ripostat.
"Este adevărat că sunt supraponderal, dar tot aşa aş putea şi eu să spun că preşedintelui îi place băutura!", a răspuns Ronnie, potrivit sursei citate.
Fotbalistul a trebuit să suporte, însă, o nouă remarcă din partea preşedintelui, care a adăugat:
"Dacă meciul ar dura trei ore, sunt convins că omul ar înscrie. Dar aşa, în 90 de minute, sunt şanse foarte mici".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Corinthians
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close