Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo îşi calcă pe inimă. "O fi Messi mai bun ca mine, dar Inter va bate Barcelona"

Ronaldo îşi calcă pe inimă. "O fi Messi mai bun ca mine, dar Inter va bate Barcelona"

Ronaldo îşi calcă pe inimă. "O fi Messi mai bun ca mine, dar Inter va bate Barcelona"
19 Apr 2010   •   23:42

Fostul "Balon de Aur", Cristiano Ronaldo, a recunoscut că Lionel Messi ar putea să fie mai bun decât el şi, totodată, cel mai bun fotbalist al lumii. Totuşi portughezul nu a lăsat declaraţia în acest stadiu şi a adăugat şi o provocare la adresa rivalilor catalani, spunând că tactica lui Jose Mourinho va elimina Barcelona din Liga Campionilor.
"Poate că Messi este mai bun. Dar Barcelona joacă fantastic. Au câştigat cinci sau şase trofee şi sunt în fruntea La Liga. Messi a avut un an trecut excelent şi este bun şi acum, dar are ajutor din partea colegilor. Se ştie bine cu ei.", a explicat Ronaldo de ce Leo Messi este mai bun, potrivit goal.com.
Referindu-se la turul semifinalelor Ligii Campionilor, Inter - Barcelona, Ronaldo nu a ezitat să îşi explime speranţa că echipa lui Mourinho se va impune.
"Va fi un meci dur între două echipe care joacă foarte bine. Cei mai buni vor câştiga. Mă aştept ca Mourinho să folosească o tactică de top şi să bată Barcelona.", a precizat atancatul lui Real Madrid.
În ciuda evoluţiilor bune ale rivalului său, Ronaldo nu îşi pierde încrederea şi spune că se pregăteşte la fel de bine, îmbunătăţindu-şi constant jocul.
"Consider că sunt mereu la un nivel înalt. Dacă Real Madrid nu va câştiga nimic asta nu înseamnă că eu am jucat prost. Muncesc din greu în fiecare zi ca să-mi îmbunătăţesc jocul. Cred că Real se poate descurca bine în campionat. Este primul meu an aici şi cred că putem să trebuie mai multă coeziune de grup, dar nu mă pot plânge pe plan individual.", a conchis lusitanul.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close