Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldinho a petrecut de 75.000 de euro înaintea derby-ului Inter - AC Milan

Ronaldinho a petrecut de 75.000 de euro înaintea derby-ului Inter - AC Milan

Ronaldinho a petrecut de 75.000 de euro înaintea derby-ului Inter - AC Milan
02 Feb 2010   •   17:13

Presa din Italia a aflat motivul pentru care vedeta lotului, Ronaldinho, a jucat în derby-ul cu Inter mai slab decât în ultimele meciuri ale echipei AC Milan. Brazilianul a călcat iar strâmb şi a petrecut trei nopţi într-o cameră de hotel cu prieteni de-ai săi, iar nota de plată a fost una exorbitantă - 75.000 de euro. "Dinţosul" s-a descurcat deplorabil în meciul de pe "Giuseppe Meazza", pierdut de Milan cu 0-2, ratând chiar un penalty în ultimele minute ale partidei.
AC Milan a pierdut clar partida supranumită "Derby della Madonnina", cu scorul de 0-2, iar spre surprinderea fanilor "Diavolilor" Ronaldinho nu s-a mai jucat cu fundaşii adverşi. Mai mult, el a fost mai degrabă o mână moartă pentru echipa lui Leonardo, iar explicaţia este una simplă. Fostul "Balon de Aur" era epuizat după trei nopţi consecutive de petrecere. O petrecere într-un hotel de lux, care a costat bani buni.
Publicaţia italiană Corriere della Sera a descoperit faptul că Ronaldinho a plecat direct din hotelul în care petrecuse în cantonamentul echipei pentru pregătirea meciului cu Inter, pierdut în cele din urmă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho AC Milan Inter Milano Serie A
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close