Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Robinho, arestat pentru un presupus viol

Robinho, arestat pentru un presupus viol

Robinho, arestat pentru un presupus viol
28 Ian 2009   •   11:07

Necazurile se ţin scai de atacantul lui Manchester City, Robinho, care a fost arestat de poliţie pentru suspiciunea de viol. Internaţionalul brazilian, în vârstă de 25 de ani, a fost implicat, conform poliţiei, într-un incident petrecut într-un club de noapte din Leeds.
Robinho, care a fost amendat de club acum câteva zile pentru că a părăsit cantonamentul fără să anunţe, a negat vehement orice acuzaţie şi a fost eliberat pe cauţiune, a declarat purtătorul său de cuvânt.
Poliţia din West Yorkshire a anunţat că un bărbat a fost arestat marţi seară, având legături cu un incident petrecut pe 14 ianuarie. ?Robinho neagă acuzaţiile de orice fel şi este dispus să colaboreze cu poliţia dacă îi este cerut?, a declarat Chris Nathaniel, purtătorul de cuvânt al jucătorului.
Robinho, al cărui nume întreg este Robson de Souza, s-a transferat la Manchester City în septembrie, de la Real Madrid, pentru 32.5 milioane de lire sterline, devenind cel mai scump jucător din Marea Britanie. De atunci a înscris 12 goluri pentru City şi a devenit favoritul tribunelor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City
Cele mai noi știri
Parteneri
x close