Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ribery forţează mâna conducătorilor lui Bayern: "Vreau să plec la Real Madrid"

Ribery forţează mâna conducătorilor lui Bayern: "Vreau să plec la Real Madrid"

Ribery forţează mâna conducătorilor lui Bayern: "Vreau să plec la Real Madrid"
02 Iul 2009   •   13:53

Iubire cu forţa nu se poate, şi Bayern Munchen are marea problemă că fotbalistul său cel mai important, Franck Ribery, visează să se transfere la Real Madrid. Presat de preşedintele clubului, Franz Beckenbauer să decidă cât mai repede dacă rămâne sau pleacă, francezul a declarat că vrea mai mult decât orice să joace la Real, dar şi că aceasta este singura echipă la care ar pleca.
"M-am decis, vreau să plec. Ori la Real Madrid, ori rămân aici. Aştept să văd cum evoluează situaţia. Apoi, voi dori să vorbesc cu oficialii lui Bayern.", a fost declaraţia lui Ribery care nu lasă nici o urmă de îndoială, pentru L'equipe.
Dacă Franz Beckenbauer nu va mai avea nici o dorinţă de a-l păstra pe Ribery după această declaraţie, directorul general Uli Hoeness are aceeaşi părere despre plecarea jucătorului şi subliniază că nu au venit încă oferte concrete pe adresa clubului.
"Franck vrea să meargă la Real? Asta nu schimbă nimic pentru noi, deoarece Real nu ne-a făcut nici o propunere concretă. Oficialii spaniolilor croiau să vină la Munchen dar le-am transmis că ar fi inutil, şi să nu consume banii degeaba pe bilete de avion. Nu avem nevoie de banii lor şi îl ţinem pe Ribery chiar dacă vin iadul sau potopul", a declarat oficialul bavarez.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close