Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rezerva Raul ar părăsi Real la 33 de ani. "Vreau să joc fotbal în continuare"

Rezerva Raul ar părăsi Real la 33 de ani. "Vreau să joc fotbal în continuare"

Rezerva Raul ar părăsi Real la 33 de ani. "Vreau să joc fotbal în continuare"
22 Apr 2010   •   23:03

Jucătorul emblematic al lui Real Madrid, care joacă la echipa din Capitala Spaniei încă de când era junior, ar putea părăsi gruparea pe uşa din dos. Coborât la statului de rezervă de antrenorul Manuel Pellegrini în acest sezon, Raul nici nu se gândeşte să îşi încheie cariera pe bancă şi lasă să se înţeleagă că ar putea pleca la o echipă la care ar fi folosit mai mult.
"Pentru moment, nu am de gând să mă retrag. Sper să îmi duc contractul la bun sfrâşit, dar trebuie să vedem ce se întâmplă la sfârşitul sezonului actual. Vreau să continui să joc fotbal. Dacă vreau să mai rămân la Real Madrid? Vreau să joc în continuare fotbal, atât pot spune", a declarat plin de înţeles Raul Gonzalez, potrivit goal.com.
În privinţa titulului în acest sezon cu Real Madrid, Raul este foarte încrezător în şansele echipei sale. Diferenţa de un punct faţă de Barcelona, cu cinci meciuri înainte de final, este pentru Raul posibil de răsturnat:
"Nu depindem de noi înşine, dar acum avem multe posibilităţi. Nu putem să dăm greş să obţinem toate punctele în ultimele cinci meciuri, ca să profităm de un eventual pas greşit al Barcelonei", a conchis Raul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Primera Division Barcelona
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close