Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid-Xerez 5-0 : Regal de goluri în repriza secundă. Rezultate Spania(VIDEO)

Real Madrid-Xerez 5-0 : Regal de goluri în repriza secundă. Rezultate Spania(VIDEO)

Real Madrid-Xerez 5-0 : Regal de goluri în repriza secundă. Rezultate Spania(VIDEO)
21 Sep 2009   •   08:47

Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă în victoria lui Real Madrid cu 5-0 contra Xerez, şi a sărit de Barcelona, ajungând pe locul 1 în Primera Division.
Ronaldo a reuşit un gol în primul minut şi un al doilea cu 20 de minute înainte de final, alături de Guti, Karim Benzema şi revenitul Rudd Van Nistelrooy .
Rezistenţa lui Xerez a durat doar 47 de secunde. La acel punct, cu siguranţă că suporterii gadelor făceau calcule cât de multe goluri vor vedea. Spre meritul lui Xerez au reuşit să reducă ritmul supervedetelor.
Prima repriză s-a încheiat cu acest scor.
În a doua repriză însă, situaţia s-a schimbat, deşi Xerez s-a putut bucura de o oarecare posesie. Spre finalul meciului totuşi, oaspeţii nu au mai contat în joc, cu toate că nici Real Madrid nu părea foarte ameninţătoare. Aparenţele însă au fost spulberate repede.
Mai întâi a fost Ronaldo, care s-a înălţat la un corner pentru a înscrie al şaselea gol în patru meciuri. Câteva secunde mai târziu era aproape de o tripletă, dar şutul său a ajuns o centrare pentru Guti, care îl învinge, la rândul său, pe Renan şi face 3-0 - min 79.
Scorul nu s-a oprit aici. Trei minute mai târziu, Karim Benzema reuşeşte şi el să înscrie, ca şi Ruud van Nistelrooy, în ultimul minut de joc. Acesta a fost de altfel cel mai aclamat gol, după ce olandezul a fost accidentat aproape 10 luni.



Rezultate Spania

Almeria 1 - 0 Getafe
Athletic Bilbao 3 - 2 Villarreal
Zaragoza 1 - 2 Valladolid
Real Madrid 5 - 0 Xerez
Valencia 2 - 2 Sporting Gijon

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Cristiano Ronaldo
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close