Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid pune frână transferurilor. Xabi Alonso, ultima achiziţie, pentru 30 de milioane de euro

Real Madrid pune frână transferurilor. Xabi Alonso, ultima achiziţie, pentru 30 de milioane de euro

Real Madrid pune frână transferurilor. Xabi Alonso, ultima achiziţie, pentru 30 de milioane de euro
05 Aug 2009   •   15:06

Real Madrid a terminat căutările pentru noi jucători, după ce l-a transferat şi pe mijlocaşul spaniol Xabi Alonso de la Liverpool, iar acum se va concentra pe închegarea relaţiilor de joc, a declarat directorul general Jorge Valdano.

Alonso va efectua în curând vizita medicală la Madrid, moment care va definitiva afacerea de 30 de milioane de euro. Fostul "cormoran" nu va fi însă prezentat prea curând fanilor madrileni, ci abia după terminarea turului efectuat în America de Nord. "Am înţeles că Xabi Alonso este un jucător important care să completeze echipa noastră şi a meritat ca Real Madrid să se bată pentru el. Clubul avea nevoie de un cutremur. Câţiva jucători buni au venit să întărească fiecare post de joc şi fanii sunt foarte încântaţi. Cu acest transfer tragem linie în privinţa căutărilor pentru noi jucători. Mai căutăm doar să scăpăm de jucătorii care sunt în plus pentru cerinţele noastre", a mai spus Valdano.

După ce a cheltuit în jur de 250 de milioane de euro pe opt jucători, printre care Cristiano Ronaldo, Kaka şi Karim Benzema, Real are timp până la sfârşitul lunii august să reducă lotul lui Manuel Pellegrini înapoi la 25 de jucători, informează Eurosport.com. Mijlocaşul Rafael van der Vaart şi atacanţii Klaas Jan Huntelaar şi Alvaro Negredo se află printre jucătorii dispensabili, ei stârnind interesul unor cluburi din Germania, Italia şi Anglia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close