Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid l-a transferat pe Brandao, un puşti de 16 ani mai talentat decât Cristiano Ronaldo

Real Madrid l-a transferat pe Brandao, un puşti de 16 ani mai talentat decât Cristiano Ronaldo

Real Madrid l-a transferat pe Brandao, un puşti de 16 ani mai talentat decât Cristiano Ronaldo
10 Noi 2008   •   15:48

Cristiano Ronaldo este un jucător la care toate marile cluburi din lume râvnesc. S-au vechiculat chiar şi sume de 120 de milioane de euro pentru transferul său, dar portughezul de la Manchester United este fericit în Anglia şi nu vrea să plece de sub comanda lui Alex Ferguson.
Astfel, dacă originalul nu îl poate avea, Real Madrid şi-a îndreptat atenţia spre un alt jucător, un tânăr brazilian în vârstă de 16 ani, Alipio Duarte Brandao, despre care presa spaniolă scrie că este mai talentat decât atacantul Cristiano Ronaldo. Cotidianul Marca scrie că Brandao a evoluat la gruparea portugheză Rio Ave până acum, iar în această săptămână va ajunge în lotul echipei secunde a clubului spaniol, Real Madrid Castilla, liderul uneia dintre seriile din Segunda Division.
?Îl cunosc foarte bine şi sincer să fiu îmi este greu să spun acum numele unui alt jucător la fel de talentat ca el. Are o condiţie fizică foarte bună, este foarte valoros şi sper ca în câţiva ani să poată evolua alături de noi?, a spus Pepe, fundaşul portughez de origine braziliană a lui Real Madrid.
Antena3.ro

×
Parteneri
x close