Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid i-a asigurat picioarele lui Cristiano Ronaldo pentru mai mult de 100 de milioane de euro

Real Madrid i-a asigurat picioarele lui Cristiano Ronaldo pentru mai mult de 100 de milioane de euro

Real Madrid i-a asigurat picioarele lui Cristiano Ronaldo pentru mai mult de 100 de milioane de euro
04 Aug 2009   •   13:11

Real Madrid a plătit o sumă record de 95 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, în iunie, când l-a transferat de la Manchester United. De teamă că portughezul de 24 de ani va avea parte de un tratament dur din partea adversarilor, pe teren, clubul spaniol a luat măsuri pentru a-şi proteja investiţia şi i-a asigurat picioarele lui Cristiano Ronaldo pentru 106 milioane de euro, conform The Daily Telegraph.

Preşedintele Realului, Florentino Perez, a cheltuit peste 235 de milioane de euro pe noi achiziţii, în încercarea de a prelua trofeele La Liga şi Liga Campionilor de la rivala Barcelona. Kaka, Karim Benzema, Raul Albiol şi Alvaro Arbeloa au fost aduşi pe Santiago Bernabeu, în timp ce mijlocaşul Xabi Alonso de la Liverpool este subiectul unei tranzacţii de 30 de milioane de euro.

Totuşi, Ronaldo este cireaşa de pe tort pentru Perez şi, după ce jucătorul a fost faultat de 34 de ori în timpul partidelor amicale, preşedintele lui Real Madrid s-a asigurat că investiţia lui este protejată în cazul unei accidentări grave.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid asigurare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close