Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid - Gijon 3-1. Liderii nu iartă pe nimeni în La Liga

Real Madrid - Gijon 3-1. Liderii nu iartă pe nimeni în La Liga

Real Madrid - Gijon 3-1. Liderii nu iartă pe nimeni în La Liga
21 Mar 2010   •   00:16

Real Madrid rămâne lider în La Liga şi după etapa a 27-a. Gruparea din capitala Spaniei a câştigat partida cu Sporting Gijon, echipă situată pe locul 12 în clasament, după ce a întors în doar câteva minute un deficit de un gol. În cele din urmă, ceea ce putea deveni o mare surpriză nu a fost decât o demonstraţie de formă a celor de la Real Madrid.
O primă repriză fără evenimente a fost urmată de o a doua diametral opusă. Suporterii de pe Santiago Bernabeu au amuţit atunci când, în minutul 53, Barral a trimis un şut fulgerător în plasa porţii lui Casillas. Moralul de campioni al jucătorilor de la Real Madrid a fost, însă, decisiv. Doar două minute mai târziu, Cristiano Ronaldo a trimis o lovitură liberă în portarul Pablo, iar acesta a respins la Van Der Vaard, care a reluat în plasă. A fost 2-1 în minutul 57, când Xavi Alonso a trimis în poartă mingea venită de la acelaşi CR9. Higuain a închis tabela în minutul 68 cu un şut puternic din interiorul careului,
Cu 68 de puncte, trei mai puţine decât Barcelona, care joacă duminică împotriva celor de la Real Zaragoza, Madrid nu poate pierde primul loc al clasamentului etapa aceasta indiferent de celelalte rezultate.
Alte rezultate
Athletic Bilbao - Getafe 2-2
Deportivo - Valladolid 0-2
Xerez - Tenerife 2-1
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: La Liga Real Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close