Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid câştigă derby-ul cu Atletico din Cupa Spaniei

Real Madrid câştigă derby-ul cu Atletico din Cupa Spaniei

Real Madrid câştigă derby-ul cu Atletico din Cupa Spaniei
14 Ian 2011   •   10:30

Real Madrid a ieşit câştigătoare din derby-ul local cu Atletico, disputat în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. Echipele au început în forţă, iar scorul a fost deschis după numai şapte minute, când Sergio Aguero a dejucat pasul la ofsaid făcut de Real şi a scăpat spre poartă. Casillas l-a blocat, însă mingea a ajuns la Diego Forlan, care a împins-o în poarta goală.

Real a răspuns cu stil, egalând în minutul 14, când Sergio Ramos s-a înălţat pentru cornerul lui Angel Di Maria şi a trimis puternic cu capul pe lângă David de Gea. Scorul a rămas neschimbat până la pauză, în ciuda numeroaselor ocazii de ambele părţi.

Forlan a fost aproape de 2-1 în minutul 59, însă şutul lui a nimerit bara. Două minute mai târziu, Real a trecut în avantaj, Mesut Ozil servindu-l pe Cristiano  Ronaldo în poziţie excelentă. Neamţul a adăugat apoi al treilea gol în ultimul minut de joc, astfel că elevii lui Jose Mourinho pornesc în returul de joia viitoare cu un avantaj de două goluri.

 


În cealaltă partidă disputată joi, Almeria a învins la limită pe Deportivo la Coruna. Pe un stadion aproape gol, singura reuşită a partidei a venit în minutul 35. Juanma Ortiz a pătruns pe partea stângă, iar mingea trimisă de el în careul mic a fost deviată în poartă de Knut Olav Rindaroy.


×
Subiecte în articol: Real Madrid Atletico Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close