Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a încălcat contractul cu Rafael van der Vaart. Olandezul ar putea pleca gratis

Real Madrid a încălcat contractul cu Rafael van der Vaart. Olandezul ar putea pleca gratis

Real Madrid a încălcat contractul cu Rafael van der Vaart. Olandezul ar putea pleca gratis
13 Aug 2009   •   17:15


Rafael van der Vaart este pe picior de plecare, după ce a intrat în dizgraţia clubului Real Madrid, în urma achiziţiilor făcute de spanioli în această vară.

Inter şi Vfb Stuttgart sunt două dintre cluburile interesate de jucătorul de 26 de ani şi, confom declaraţiilor făcute de Wil Van Megen, avocat la FIFPro, Van der Vaart ar putea pleca gratis. Van Megen invocă faptul că numărul de pe tricoul lui Van der Vaart i-a fost dat în timpul turneelor amicale lui Esteban Granero, iar cum acesta reprezenta un punct în contractul dintre olandez şi Real Madrid, clubul spaniol a încălcat înţelegerea.

"Nu i-au dat jucătorului niciun număr, ceea ce înseamnă că nu şi-au respectat obligaţiile din contract", a declarat Van Megen pentru Voetbal International. Van der Vaart, care a costat Real Madrid 13 milioane de euro, a jucat în 40 de meciuri pentru spanioli sezonul trecut, înscriind cinci goluri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close