Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real impresionează în La Liga, dar Barca rămâne la conducere

Real impresionează în La Liga, dar Barca rămâne la conducere

Real impresionează în La Liga, dar Barca rămâne la conducere
13 Dec 2010   •   12:29

Lionel Messi a fost din nou în centrul atenţiei cu o nouă evoluţie excepţională în partida câştigată de Barcelona cu 5-0 în faţa lui Real Sociedad. Messi a înscris de două ori pentru echipa lui Pep Guardiola, în timp ce David Villa, Andres Iniesta şi Bojan au punctat şi ei pentru un rezultat similar cuc el înregistrat împotriva rivalei Real Madrid luna trecută.

Acea înfrângere a făcut ca Real să cedeze primul loc în clasament, dar madrilenii au răspuns bine şi forma bună a fost răsplătită cu o victorie cu 3-1 în faţa lui Real Zaragoza, victorie ce îi permită să rămână la două puncte în urma catalanilor. Mesut Ozil a deschis scorul în minutul 15, iar Cristiano Ronaldo a făcut 2-0 din lovitură liberă înainte de pauză. Angel Di Maria a majorat diferenţa în minutul 47, Zaragoza reuşind să revină doar prin penalty-ul de consolare transformat de Gabi şapte minute mai târziu.

Espanyol Barcelona a ratat ocazia să urce pe locul trei, după ce a pierdut, scor 1-2, cu Athletic Bilbao, în condiţiile în care cu o seară înainte Villarreal pierduse la Getafe.


×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid La Liga
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close