Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Război Real Madrid- Manchester United pe seama lui Ronaldo

Război Real Madrid- Manchester United pe seama lui Ronaldo

Război Real Madrid- Manchester United pe seama lui Ronaldo
20 Dec 2008   •   15:19

Directorul sportiv al lui Real Madrid, Predrag Mijatovic, aprecia că ultimele declaraţii ale lui Sir Alex Ferguson despre campionii spanioli sunt deplasate.
Mijatovic arăta că antrenorul lui United nu are absolut nici o importanţă pentru Real. În această săptămână un director al Realului a fost citat spunând că s-a ajuns la un acord pentru ca atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, să vină în Spania la finalul sezonului.
Ferguson, care a dezminţit informaţia, a calificat formaţia Real Madrid ca fiind o ?mafie? căreia ?nu i-ar vinde nici un virus?.
Prima replică a venit din partea preşedintelui Ramon Calderon care l-a acuzat pe Ferguson de lipsă de respect. De asemenea, Mijatovic s-a arătat şi el indignat de declaraţiile englezului.
?Vara trecută, Ferguson a mai făcut unele declaraţii ce au fost la fel de deplasate ca şi aceasta. Ferguson nu are nici o importanţă pentru noi. Avem lucruri mai importante de rezolvat decât să îi răspundem. Fiecare trebuie să se uite în curtea lui şi nimic mai mult?, declara Mijatovic.
Mijatovic a reiterat afirmaţiile lui Calderon conform cărora campionii spanioli nu mai sunt interesaţi de semnătura actualului deţinător al Balonului de Aur.
Referitor la tragerea la sorţi pentru meciurile din Liga Campionilor, unde Realul o va întâlni pe Liverpool, Mijatovic declara : ?Rafa este un antrenor mare. A fost la noi iar acum antrenează o echipă mare unde a făcut lucruri importante, mai ales în Liga campionilor. El şi jucătorii săi merită respectul nostru. În ultimele sezoane nu am mai trecut de primele faze eliminatorii. Pentru asta ne-am pregătit bine şi cred că putem merge mai departe.?
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close