Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Primul trofeu al anului pentru catalani, Copa del Rey. FC Barcelona - Athletic Bilbao 4-1.(VIDEO)

Primul trofeu al anului pentru catalani, Copa del Rey. FC Barcelona - Athletic Bilbao 4-1.(VIDEO)

Primul trofeu al anului pentru catalani, Copa del Rey. FC Barcelona - Athletic Bilbao 4-1.(VIDEO)
14 Mai 2009   •   04:18

Pentru prima dată din 2006, un trofeu ajunge pe Camp Nou. Barcelona a revenit după ce a fost condusă la un gol diferenţă şi a câştigat Copa del Rey după un 4-1 meritat contra Athletic Bilbao.
Un gol în deschidere pentru Bilbao în minutul 9, prin Toquero, a fost anulat 20 de minute mai târziu de Yaya Toure, pentru ca Lionel Messi să facă 2-1 (55), Krkic Bojan (58) şi Xavi Hernandez (64) au stabilit victoria Barcei.
Este cea de-a 25-a victorie a catalinilor în Copa del Rey şi primul trofeu din 2006 când au obţinut Supercopa, Liga şi Liga Campionilor.

Athletic nu a putut să menţină avantajul timpuriu şi au ratat astfel cupa cu numărul 25 şi pentru ei. Meciul a început cu stângul pentru catalani, conduşi deja când nu trecuseră nici zece minute
Echipa lui Pep Guardiola s-a chinuit să revină în joc, iar deja de la jumătatea primei reprize şi-a intrat în ritm şi, în mod firesc a venit şi golul.
Pauza le-a găsit pe cele două echipe la egalitate, dar era evident că Barcelona era pe trend ascendent şi la zece minute după reluare a venit şi golul lui Lionel Messi.
În alte zece minute avea să se stabilească şi scorul final.
În acest fel, Barcelona se uită din nou spre a câştiga atât La Liga, cât şi Champions League.



Premiere Copa del Rey


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Athletic Bilbao Cupa Spaniei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close