Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preşedintele federaţiei din Argentina: „Nu puteam aduce la Bucureşti fotbaliştii solicitaţi de FRF”

Preşedintele federaţiei din Argentina: „Nu puteam aduce la Bucureşti fotbaliştii solicitaţi de FRF”

Preşedintele federaţiei din Argentina: „Nu puteam aduce la Bucureşti fotbaliştii solicitaţi de FRF”
28 Iul 2011   •   08:42

Preşedintele Federaţiei de Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona, a explicat motivele pentru care amicalul dintre România şi Argentina s-a anulat şi nu a exclus ca totuşi meciul să se joace la o dată ulterioară.

 
Cel mai bine e ca meciul cu România să se anuleze şi să jucăm altădată. Asta mai ales pentru că avem mai mulţi jucători aflaţi în turneu cu echipele lor de club prin Europa şi, prin urmare, nu puteam aduce la Bucureşti fotbaliştii solicitaţi de FRF”, a declarat Grondona pentru ESPN Radio Rivadavia.
 
Pe de altă parte însă, impresarul care a intermediat perfectarea amicalului dintre România şi Argentina, Guillermo Tofoni, spune că decizia se poate întoarce în orele următoare.
 
Deocamdată, situaţia e complicată. Am vorbit personal cu jucătorii, cu tatăl lui Messi, dar problema este că nu vor să vină fără selecţioner. Pentru noi ar fi simplu să formăm o echipă, dar cu jucători neinteresanţi pentru voi. În următoarele ore urmează să se decidă dacă va veni Argentina la Bucureşti sau altă echipă”, a explicat Tofoni într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

×
Subiecte în articol: Argentina meci amical România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close