Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Presa engleză: Robinho ar putea pleca de la Manchester City în vară

Presa engleză: Robinho ar putea pleca de la Manchester City în vară

Presa engleză: Robinho ar putea pleca de la Manchester City în vară
28 Feb 2009   •   14:56

Potrivit unor informaţii publicate de ziarul britanic Daily Mail, Robinho ar putea părăsi Manchester City după doar un sezon la clubul din Premier League . Internaţionalul brazilian a semnat, surprinzător, cu City anul trecut în ultima zi de transferuri de vară în urma unei sume record plătită lui Real- 42,5 milioane de euro.
Jucătorul de 25 de ani este pe locul trei în rândul marcatorilor din Premier League, dar proprietarii lui Manchester sunt nemulţumiţi de lipsa sa de constanţă, mai ales în deplasare, în unele meciuri fiind de-a dreptul inexistent în joc.
De asemenea, antrenorul Mark Hughes se pare că se teme că fosta vedetă de la Santos şi Real, împreună cu compatriotul Elano, au o influenţă negativă asupra altor membri ai echipei.
Deşi este puţin probabil să fie trecut pe lista de transferuri, este foarte posibil să se ia în considerare eventualele oferte, la finalul sezonului.
Despre Chelsea s-a scris că ar fi interesată de Robinho, dar de la plecarea tehnicianului brazilian Luiz Felipe Scolari, nu se ştie dacă londonezii mai sunt interesaţi de acest transfer.
Între timp, şi Manchester City priveşte spre mijlocaşul lui Bayern Munich - Franck Ribery. Contractul acestuia pe Allianz Arena este valabil până în 2011, iar pentru o eventuală mutare s-ar putea plăti cel puţin 22,5 milioane euro.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close