Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Chelsea câştigă ultimul meci al etapei, 3-1 la Blackpool

Premier League: Chelsea câştigă ultimul meci al etapei, 3-1 la Blackpool

Premier League: Chelsea câştigă ultimul meci al etapei, 3-1 la Blackpool
08 Mar 2011   •   11:46

Chelsea a câştigat cu 3-1 pe terenul lui Blackpool în ultimul meci din etapa a 29-a din Premier League. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Carlo Ancelotti a urcat pe locul 4, la nouă puncte distanţă de liderul Manchester United, dar şi cu un joc mai puţin disputat.

Joh Terry a deschis scorul pentru londonezi în minutul 20, iar Lampard a dublat avantajul după un sfert de oră din partea secundă, atunci când a transformat un penalty obţinut de Salomon Kalou. Tot Lampard a marcat şi al treilea gol al oaspeţilor, cu un şut plasat din interiorul careului. Punctul de onoare al lui Blackpool a venit din partea lui Puncheon, cu patru minute înainte de final.

Ne-am apropiat de Manchester United, dar trebuie să pregătim fiecare meci în parte. Această partidă nu a fost deloc uşoară. Blackpool a fost în joc până când am reuşit să înscriem din penalty şi, de asemenea, pe final, ne-au presat puternic şi nu ne-am permis să ne relaxăm. Avem nouă puncte în minus şi un joc de disputat, dar încă nu putem spune că am revenit în lupta pentru titlu”, a declarat la finalul partidei Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Chelsea.

×
Subiecte în articol: Premier League Chelsea
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close