Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Prandelli îl va ?feri? pe Mutu de amicalul România - Georgia

Prandelli îl va ?feri? pe Mutu de amicalul România - Georgia

Prandelli îl va ?feri? pe Mutu de amicalul România - Georgia
14 Noi 2008   •   16:23

Adrian Mutu, ar putea să nu fie folosit de tehncianul Fioretinei, Cesare Prandelli, la meciul din Serie A de duminică, cu Cagliari, pentru ca atacantul să nu joace nici în partida amicală România-Georgia, de pe 19 noiembrie, informează Il Giornale della Toscana.
?Progrese importante pentru Mutu, jucătorul român s-a antrenat împreună cu lotulul Fiorentinei şi semnalele sunt pozitive. Dacă Prandelli va decide să-l folosească la meciul cu Cagliari, atunci cu siguranţă Mutu va fi prezent şi la naţională, pentru meciul amical pe care selecţionata României îl va disputa la 19 noiembrie cu Georgia. Fiorentinei nu i-ar fi pe plac, şi pe bună dreptate, ca Mutu să joace un nou meci la naţională, mai ales într-o partidă fără importanţă, având în vedere problemele fizice pe care ?Il Fenomeno? le-a suferit în ultima vreme. Totuşi, dialogul cu oficialii români este aproape inexistent, iar conducătorii clubului Viola se află în dificultate. Prandelli şi staful medical vor decide în ultimul moment dacă Mutu va fi folosit", precizează ziarul italian.
Mutu s-a accidentat la aductori în timpul partidei pe care gruparea din Florenţa a disputat-o, săptămâna trecută, împotriva formaţiei Bayern Munchen, scor 1-1, din etapa a IV-a a Grupei F a Ligii Campionilor, din care face parte şi Steaua. Mutu abia se refăcuse după problemele avute la genunchiul stâng şi la cotul stâng.
Partida Cagliari-Fiorentina, va avea loc duminică, pe Stadionul Sant'Elia, din oraşul sardinian. În timp ce amicalul naţionalei noastre cu Georgia este programat miercuri, 19 noiembrie, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close