Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Platini şi Ferguson atacă: Banii aruncaţi de Real pe jucători nu înseamnă că vor forma cea mai bună echipă

Platini şi Ferguson atacă: Banii aruncaţi de Real pe jucători nu înseamnă că vor forma cea mai bună echipă

Platini şi Ferguson atacă: Banii aruncaţi de Real pe jucători nu înseamnă că vor forma cea mai bună echipă
05 Sep 2009   •   13:28

Preşedintele UEFA Michel Platini şi antrenorul lui Manchester United, Alex Ferguson, pun la îndoială înţelepciunea celor de la Real Madrid de a cheltui o sumă record de 250 milioane de euro pe noi jucători în această vară, după revenirea lui Florentino Perez la conducere.
Magnatul în construcţii Perez a revenit la începutul acestui an la postul de preşedinte, după ce în timpul primului său mandat a lansat epoca "galactico" cu aducerea unor jucători precum Zinedine Zidane, Luis Figo, Ronaldo sau David Beckham.
De data aceasta însă a mers şi mai departe, cu 94 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo de la United al lui Ferguson, dar şi Kaka de la AC Milan, Xabi Alonso de la Liverpool şi Karim Benzema de la Liverpool. Platini şi Alex Ferguson cred că banii aruncaţi de Real nu înseamnă în mod obligatoriu că îi va transforma în cei mai buni din lume.
"Florentino Perez vrea să câştige tot şi de aceea a adus atât de multe vedete. Dar vom vedea ce se întâmplă în mai, când finala Champions League se va juca la Madrid," declara Platini pentru Marca .
"Istoria fotbalului arată că nu întotdeauna marii jucători câştigă turneele?, adăuga Platini.
În acelaşi timp, Marca îl citează pe Ferguson, care a declarat că "chiar dacă îi respect, nu cred în ceea ce reprezintă acest Real Madrid. Evident că aceşti mari jucători vor produce un fobal de calitate şi vor aduce zile bune reporterilor. Doar că antrenorul Manuel Pellegrini încă trebuie să formeze o echipă."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michel Platini Alex Ferguson
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close