Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Peter Crouch îl apără pe Robbie Keane: "Metodele lui Rafa Benitez sunt foarte frustrante pentru fotbalişti"

Peter Crouch îl apără pe Robbie Keane: "Metodele lui Rafa Benitez sunt foarte frustrante pentru fotbalişti"

Peter Crouch îl apără pe Robbie Keane: "Metodele lui Rafa Benitez sunt foarte frustrante pentru fotbalişti"
07 Feb 2009   •   16:50

Irlandezul Robbie Keane, proaspăt întors la Tottenham după o "vizită" de jumătate de sezon pe Anfield Road, nu este singurul jucător care a avut de suferit din cauza tehnicianului spaniol Rafa Benitez şi a metodelor sale ciudate. Peter Crouch, şi el jucător al lui Liverpool între 2005 şi 2008, înţelege frustrările pe care, probabil, le simte Keane deoarece nu i s-au dat suficiente şanse de a se afirma.
În prezent la Portsmouth, cu care va juca, sâmbătă, tocmai împotriva fostei sale echipe, Liverpool, Crouch consideră că metodele pe care le foloseşte Benitez în relaţia cu jucătorii sunt foarte greu de suportat şi devin foarte frustrante pentru aceştia. Potrivit eurosport.yahoo.com, şi Crouch a fost supus aceluiaşi tratament care l-a alungat, într-un final, de la Liverpool. Din acest motiv, jucătorul spune că îl înţelege foarte bine pe irlandez, care nu a putut evolua decât în 28 de meciuri pentru "cormorani", înscriind şapte goluri.
"Sunt câteva similitudini între ceea ce i s-a intâmplat lui Robbie şi situaţia mea. Îmi pare rău pentru el", a declarat Crouch potrivit sursei citate.
"Acesta este felul în care Rafa lucrează, stilul lui putând deveni foarte frustrant deoarece, când eu eram acolo, nu îmi explica niciodată de ce nu jucam. Câteodată am crezut, chiar, că nu mă place, dar apoi mă trezeam titular în următoarele trei meciuri. Ajunsesem în punctul în care renunţasem la a mai încerca să ghicesc dacă joc sau nu."
Crouch ştie, însă, că stilul lui Benitez nu îi deranjează decât pe jucători, suporterilor fiindu-le indiferent acest lucru atât timp cât echipa îşi câştigă meciurile.
Foto: www.fanfootball.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafa Benitez FC Liverpool
Cele mai noi știri
Parteneri
x close