Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pep Guardiola îşi va prelungi contractul cu Barcelona

Pep Guardiola îşi va prelungi contractul cu Barcelona

Pep Guardiola îşi va prelungi contractul cu Barcelona
09 Feb 2011   •   10:11

Antrenorul lui FC Barcelona, Pep Guardiola, şi-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu clubul spaniol până la finalul sezonului viitor. Actuala înţelegere a lui Guardiola urma să expire în iunie 2011, iar catalanii au dorit să prelungească regimul de succes alături de acesta. "Contractul va fi semnat zilele următoare", a anunţat clubul.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a câştigat opt trofee, inclusiv titluri consecutive în La Liga şi trofeul Ligii Campionilor în 2009, de când l-a înlocuit pe Frank Rijkaard în 2008. Nici în acest sezon Barcelona nu stă rău, având şapte puncte avans în fruntea clasamentului şi devenind prima echipă care a câştigat 16 partide de campionat la rând, după 3-0 cu Atletico Madrid în weekend-ul trecut.

După ce a impresionat la echipa B a Barcelonei, Guardiola a fost "promovat" la prima echipă la finalul unui sezon lipsit de trofee, 2007-2008. Fostul mijlocaş spaniol a evoluat la juniorii Barcelonei, iar ca jucător a reuşit să câştige şase titluri şi o cupă europeană alături de catalani.


×
Subiecte în articol: Pep Guardiola FC Barcelona
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close