Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paul Gascoigne, arestat pentru suspiciunea de conducere sub influenţa alcoolului

Paul Gascoigne, arestat pentru suspiciunea de conducere sub influenţa alcoolului

Paul Gascoigne, arestat pentru suspiciunea de conducere sub influenţa alcoolului
08 Feb 2010   •   17:49

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne a fost interogat de poliţie luni, după ce a fost arestat pentru că ar fi condus în stare de ebrietate. Fostul mijlocaş de la Newcastle United şi Tottenham Hotspur a fost reţinut duminică seara, după ce poliţia a fost sesizată cu privire la deranjarea liniştii publice, notează The Guardian.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din North Yorkshire a declarat că în urma apelului primit, două persoane au fost reţinute. "Duminică seară, ofiţerii de poliţie din nordul Yorkshire au fost chemaţi în legătură cu deranjarea ordinii publice. În urma interogărilor, doi bărbaţi, unul în vârstă de 42 de ani, iar celălalt de 40 de ani, din zona Newcastle, au fost arestaţi şi acuzaţi că au condus în stare de ebrietate".

Gascoigne, care a fost sancţionat de trei ori în 2008, a vorbit despre adicţiile lui în luna martie a anului trecut, descriind cum consuma cocaină şi un litru de gin pe zi, fapt care l-a dus într-o stare de depresie. În urmă cu ceva timp, fostul fotbalist a declarat pentru BBC că se luptă pentru a scăpa de dependenţă.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close