Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Panică la Berlin după ce fanii echipei Hertha au încercat să îşi atace jucătorii (VIDEO)

Panică la Berlin după ce fanii echipei Hertha au încercat să îşi atace jucătorii (VIDEO)

Panică la Berlin după ce fanii echipei Hertha au încercat să îşi atace jucătorii (VIDEO)
14 Mar 2010   •   15:54


Ultraşii formaţiei Hertha Berlin au avut o reacţie violentă după ce echipa lor favorită a fost învinsă cu 2-1, pe teren propriu, de Nurnberg şi a rămas pe ultimul loc în Bundesliga.

Conform Goal.com, aproximativ 100 de fani au invadat terenul, unii dintre ei înarmaţi cu beţele de plastic ale steagurilor, şi au încercat să îi atace pe jucători şi pe antrenorul Friedhelm Funkel. Jucătorii au fugit la vestiare, iar huliganii au distrus băncile de rezerve înainte ca poliţia să intervină şi să restabilească ordinea.

Hertha a terminat a 12-a partidă de pe teren propriu fără victorie. Theofanis Gekas a deschis scorul, dar Albert Bunjaku a egalat pentru Nurnberg, iar Angelos Charisteas a dat lovitura de graţie în prelungirile partidei.

La finalul meciului, antrenorul lui Nurnberg, Dieter Hecking, a cerut să fie luate urgent măsuri împotriva deficienţelor de securitate care au permis fanilor să invadeze terenul. "Este grav ce se întâmplă pe stadioanele din Germania şi trebuie să ne asigurăm că fotbalul nu degenerează. Nu înţeleg de ce idioţii ăia au intrat pe teren", a declarat Hecking.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: huligani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close