Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu speră să fie apt pentru meciul cu Lyon, un duel de totul sau nimic în Ligă

Mutu speră să fie apt pentru meciul cu Lyon, un duel de totul sau nimic în Ligă

Mutu speră să fie apt pentru meciul cu Lyon, un duel de totul sau nimic în Ligă
10 Noi 2008   •   12:08

Accidentat la aductori în timpul meciului cu Bayern Munchen, atacantul Adrian Mutu speră să se recupereze în timp util pentru a ajuta Fiorentina în meciul decisiv al grupei F, cel cu Olympique Lyon, din 25 noiembrie. Mutu s-a accidentat după ce abia se refăcuse în urma problemelor avute la genunchiul stâng şi la cotul stâng.
Conform unui articol publicat, luni, de Corriere dello Sport şi semnat de Francesca Bandinelli, Mutu ?va face tot posibilul pentru a reveni înainte de termen după acest ghinion. La meciul cu Olympique Lyon, care a devenit un duel de totul sau nimic pentru continuarea în Europa, doreşte să fie neapărat pe gazon. Între timp nu poate face altceva decât să-i susţină pe coechipieri săi, să-i încurajeze?, notează ziarul italian citat de Mediafax.
Sursa citată precizează că internaţionalul român a fost alături de colegii săi de la Fiorentina şi la partida cu Atalanta, de duminică, atunci când gruparea Viola s-a impus cu scorul de 2-1. ?Pe teren era până şi el. În felul său. Aşezat alături de fotografi, având pe el o jachetă Viola. Adrian Mutu nu a putut sta departe de echipa sa şi nu a lăsat-o la greu nici de această dată. Chiar dacă nu a putut intra pe teren, a vrut să fie alături de colegii săi, să-i susţină, să le dea tot sprijinul lui?, notează Corriere dello Sport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Citește mai multe din Fotbal extern
» Vezi toate știrile din Fotbal extern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close